Ako želite da na jednom mestu dobijete sve odgovore vezano za sistem nadogradnje kose –

OVO JE TO MESTO!

Ja sam Jelena Hendl , autor ove stranice. Majka mi je iz okoline Kraljeva, a otac iz Beča, gde sam rođena i  gde sam završila srednju frizersku školu. Majka sam trogodišnjeg deteta i trenutno živim u Srbiji, na Novom Beogradu.

Ovu stranicu sam pokrenula posle mnogo pokušaja nadogradnje kose gde su nastale komplikacije bilo mojom ili krivicom frizera sa kojima sam radila. Kako drugi ne bi prolazili kroz pakao koji sam ja prošla, odlučila sam da informacije i iskustvo koje sam stekla na ovaj način podelim sa svima vama, drage dame.

ŠTA MOŽE DA KRENE PO ZLU?

Ono što sam ja prošla je:

  • Zamršenost kose koja ne može da se rasčešlja
  • Ućebalost i stvaranje dredova
  • Opadanje kose u pramenovima
  • Pri skidanju nadogradnje opalo mi je pola kose
  • Postavljena kosa nije bila prirodna i počela je da se topi i razvlači.

Prilikom feniranja:

  • Kosa mi se razvukla kao žvaka pri feniranju
  • Vezovi su bili toliko debeli i tvrdi da me je glava danima bolela
  • Pramenovi su promenili boju i bila sam šarena
losa naodgradnja

KAKO DA NADOGRADITE KOSU?

Pošto sam preko 20 puta nadograđivala kosu shvatila sam da je ključna stvar expert koji se bavi nadogradnjom i ima najveće iskustvo. Profesionalac.

KO DA MI NADOGRADI KOSU?

Drage moje, biću direktna da kao ja ne bi ste gubile vreme, živce i novac sa amaterima. Odakle god da ste, nema potrebe da se neko uči na vama i zato vam ovde bez oklevanja dajem direktne preporuke. AKO NEKO ZNA I UME SA KOSOM ONDA JE TO MIKI PANJKOVIĆ!  Kod Mikija Panjkovića bila sam oduševljena profesionalizmom i ozbiljnošću. Tek sada sam napokon zadovoljna i uživam i u kosi i u svom životu.

Marija, Beograd

Mislila sam da je kod Mikija Panjkovića dobar dan 100€, a i sestra mi je rekla – Gde ćeš tamo oderaće te. Ipak odlučila sam da pozovem salon, i desilo mi se da mi se Miki Panjković lično javio i objasnio mi sve što me je o nadogradnji interesovalo. Već sutra sam otišla tamo i dobila vrhunsku nadogradnju za moju veoma retku kosu, po ceni od 250€. Pošto sam skupila 200€ za nadogradnju, a majka mi je dala još 100€, za ostatak sam častila sebe …. u Delta Sitiju (da mama ne zna :))

Jelena, Cirih

Kod Mikija sam uradila već treću nadogradnju. Dolazim iz Ciriha, uglavnom zbog toga jer su mi ispoštovani svi zahtevi. Blanširala sam kosu ranije u Cirihu, farbala u plavu. Sva kosa mi se pocepala i ispucala, izgledala sam katastrofalno! Niko nije hteo da mi radi to osim Mikija koji mi je uradio tretmane reparacije i nakon toga nadogradnju. Kad mi se rodi treće dete zovem ga za kuma!

Ivana, Smederevo

Imam jako gustu kosu i mnogo me nervira, nikako da poraste. Jedan dan nenajavljena banula sam kod Panjkovića. Ja sam iz Smedereva, a bila sam nešto u Beogradu i kad sam već tu odlučila sam da pokušam da se raspitam da li ima neko rešenje za ovakav slučaj kao što je moj. Kad sam ušla u salon, Miki je šišao neku ženu i zamolio me da sačekam 5 minuta uz kafu. Uz kratak razgovor, shvatila sam da baš ovde želim nadogradnju i to odmah. Dok sam otišla do bankomata da podignem 45.000 dinara, kosa je već bila pripremljena i iste večeri sam otišla u provod sa najboljom frizurom IKADA! MIKI KRALJU!!!

AKO ŽELITE EKSPERTA I PROFESIONALNU NADOGRADNJU KOSE, POZOVITE I ZAKAŽITE

BESPLATNU KONSULTACIJU

KOD MIKIJA PANKOVIĆA

Slikajte svoju kosu, i pošaljite sliku i vaša pitanje preko WhatsApp-a, Vibera ili emaila i praktično istog dana će te dobiti video odgovor.

PITANJE

tijanaMolim vas Vaša preporuka za moju kosu. Želim nadogradnju i baš sam se naslušala svakakvih priča, zato Vas i zovem. Hvala. Tijana.

ODGOVOR